П'ятниця, 19.04.2024, 10:25

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаМій профільВихід

Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
Наш спорт
Новини і статті Великобагачанщини
Шкільні новини
Інші
На сайті
"Розважальні новини"

Класні міні-ігри

Цікаві сайти


Наше опитування
Ви з Великої Багачки?
Всього відповідей: 109

Статистика

Онлайн всього 1
Гостів 1
Користувачів 0

Цікаві сайти
[21.02.2009]
Цитати на всі випадки життя (0)
[27.12.2010]
Великобагачанська ЗОШ на content.net (0)
[08.03.2009]
Вікіпедія (0)
[10.01.2009]
Гривня - сайт українських грошей (0)
[28.08.2009]
Травник - справочник лікарських рослин (1)

Останні фото

Реклама

Головна » 2009 » Червень » 22 » Велика Багачка — Молодь-ПДПУ — 3:0
11:16
Велика Багачка — Молодь-ПДПУ — 3:0
Велика Багачка — Молодь-ПДПУ — 3:0
Ященко 9, Міславський 45, Зіпунніков 67
«Велика Багачка»: Любченко (Цибулько, 78), Безуглий, Гришанович (Баштовий, 39), Таран (Макорин, 73), Ротань, Хижняк, Федоришин (Свірідов, 78), Ященко, Міславський (Дубницький, 69), Коломієць (Зіпунніков, 56), Зав’ялов (Миколаєнко, 67).
«Молодь»: Іщенко, Ільчиш (Богданов, 23), Лавриненко, Личман, Гальченко, Філь, Кулик (Лєсной, 67), Масюк, Рибак, Чехов, Луценко.
Судді: Стрижак, Опришко, Щербак (усі — Кременчук)
Велика Багачка. Стадіон «Колос». 21 червня. 600 глядачів.
Юнаки — 0:1

Розпочну одразу з голу. Котрий був, з одного погляду, суто воротарським: Іщенко не зміг втримати не найскладніший удар Ротаня, першим на м’ячі виявився Ященко, і саме півзахисник «Великої Багачки» був найспритнішим, спрямувавши снаряд у сітку воріт і відкривши рахунок. З іншого погляду, гол таки трудовий. Бо, починаючи зі стартового свистка, господарі взяли в облогу ворота «студентів», загрожуючи їм ледь не щохвилини. Тож рахунок на табло мав вигляд винагороди за усі зусилля упродовж стартових хвилин. Невдовзі господарі мали непогані шанси подвоїти свою перевагу. Міславський протягнув м’яча через чужу половину поля, вдало відпасував на Зав’ялова. Проте Ільчиш встиг в останній момент перервати небезпечний прохід.
Створивши ці можливості, багачани вирішили взяти паузу. Найімовірніше, головною причиною тому була спека. Справді, того дня у Великій Багачці було жарко — в небі ні хмаринки. Тим паче, що перевага багачан в техніці та атлетизмі змушувала гостей шукати щастя у швидких контрах або ж стандартах. Вони спробували обидві можливості. Спочатку Філь, найяскравіший, певно,  гравець «Молоді» в звітному поєдинку, пройшов у штрафну і мав усі шанси на створення гольового моменту. Наштовхнувся, однак, на Тарана, і заробив тільки кутовий. Згодом Лавриненко приклався зі штрафного настільки потужно, що потерпіти від цього могли хіба що горобці чи ластівки, які у великій кількості поселилися на місцевому стадіоні. Господарі у відповідь організували атаку з дальнім ударом Гришановича. Потужно і точно — в голкіпера. На 43-й хвилині Личман зумів у падінні винести м’яч далеко в аут. Це було вельми доречно, бо Міславський проривався до молодіжних воріт з найгіршими для тих намірами.
Ці наміри багачанський форвард реалізував, причому ще до перерви. Гості обрізалися в центрі поля, круглий потрапив до Ященка, той видав відмінний діагональний пас до лінії карного майданчика. Олександр Міславський першим дотиком отримав м’яч, другим спрямував його в кут воріт. 2:0 — і перерва.
У другому таймі темп ще більш уповільнився. Щось цікаве на полі можна було перелічити за допомогою пальців однієї руки. Як-от, наприклад, епізод на 51-й хвилині, коли найпопулярніший (бо місцевий) гравець великобагачанських фанів Олександр Коломієць вийшов сам на сам з голкіпером «Педуніверситетту». Мав добру нагоду відзначитися, однак, переслідуваний захисниками, заквапився і влучив у головного оборонця чужої рамки. У відповідь Філь зі штрафного приклався від душі: добивати парируваний Любченком м’яч поспішали одразу кілька «студентів» — безуспішно.
Гол Зіпуннікова вартий усе-таки особливої розповіді. Бо уболівальницька моя сутність дає змогу класифікувати його в розряді шедеврів. Андрій отримав передачу в карному майданчику в оточенні кількох супротивників. Фінтом залишив поза епізодом одного, закрив корпусом від другого, протиснувся повз третього і невідпорно пробив зблизька у дев’ятку.
Першим же доторком міг відзначитися Макорин, але його удар головою пройшов поруч із воротами. Гарний сольний прохід вдався Ященкові, а от на завершальний удар сил йому забракло.
На завершення: від імені великобагачанських уболівальників висловлюю щиру подяку тренерові гостей Олександру Єжакову за надзвичайно влучні і дотепні коментарі подій на полі. «Ти хоч вухом за м’яч зачепись», — далеко не найколоритніше з його висловлювань.
Анатолій КАРПОВ   
Категорія: Наш спорт | Переглядів: 916 | Додав: vb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новини і факти

Посміхнись
anegdot.com.ua «Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі

Пошук

Свіжі новини
[23.03.2011]
Демотиватори на сайті (1)
[23.03.2011]
Багачка буде без футболу?! (22)
[22.03.2011]
Відбулися РМО вчителів-предметників (0)
[26.01.2011]
Інформаційний термінал у школі (0)
[26.01.2011]
Творчий звіт у Білоцеркывці (0)
[21.01.2011]
Обласний з'їзд тваринників (0)
[20.01.2011]
З Днем Соборності України!!! (0)

Цікаве
Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Longer than average and your can penis enlargement exercises last!


Dron&Artemon&Levis © 2024Використовуються технології uCoz