Середа, 24.04.2024, 04:41

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаМій профільВихід

Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
Наш спорт
Новини і статті Великобагачанщини
Шкільні новини
Інші
На сайті
"Розважальні новини"

Класні міні-ігри

Цікаві сайти


Наше опитування
Яка ваша улюблена пора року?
Всього відповідей: 110

Статистика

Онлайн всього 1
Гостів 1
Користувачів 0

Цікаві сайти
[08.03.2009]
Сайт Великобагачанської школи (0)
[12.10.2008]
Сайт Великобагачанської школи (0)
[12.10.2008]
Погода у Великій Багачці на 15 днів (0)
[08.03.2009]
Великі українці (0)
[10.01.2009]
Музичний сайт (0)

Останні фото

Реклама

Головна » 2009 » Червень » 2 » Велика Багачка - Колос К - 4:1
11:09
Велика Багачка - Колос К - 4:1
Велика Багачка - Колос К - 4:1
Ротань 6, Міславський 11, 35, Коломієць 67 - Лупинос 64.
На 28-й хвилині Міславський не реалізував пенальті (воротар).
Велика Багачка: Цибулько (Любченко, 72), Гришанович (Баштовий, 57), Безуглий, Ротань (Миколаєнко, 57), Хижняк (Дубницький, 61), Федоришин, Ященко, Коломієць, Міславський (Зіпунніков, 46), Таран, Калюжний (Макорин, 71). 
Колос: Миронов, Онищенко, Савченко (Волочай, 70), Ісаєнко, Зінченко, Лупинос (Няйко, 80), Редчиц, Бажан (Борзовець, 46), Ю. Колінько (Пащенко, 76), Я. Ломаков, Пищита.
Судді: Павлюченко, Тулін, Троян (усі - Полтава).
Попередження: Ященко, Федоришин - Ю. Колінько, Я. Ломаков.
Велика Багачка. 31 травня. 800 глядачів.
Юнаки - 3:0
Знову календарна гра чемпіонату області збіглася у часі з традиційним для Великої Багачки святом кобзарського мистецтва. Знову місцевій команді випадало грати на виїзді, у Кобеляках, і кобеляцька сторона люб'язно погодилася перенести гру до Великої Багачки з віддачею у другому колі.
Що ж до перебігу гри, вона становила собою два не надто схожих між собою тайми. У першому домінування господарів було повним і беззаперечним; у другому вони теж атакували частіше й гостріше, однак з'явилися певні ознаки вирівнювання. Зрештою, усе це відобразилося в підсумковому результаті.
Як це нерідко буває, перший по-справжньому гострий момент у грі завершився взяттям воріт. М'яч після флангового прострілу зручно ліг на ногу Ротаневі, котрий сильно, а головне, точно спрямував його у дальній від воротаря кут. Якщо перший гол мав для гостей із Кобеляк ефект нокдауну, від другого їм отямитися було набагато важче. 2:0 - це вже серйозна запорука загального успіху. Однак стартовий штурм чемпіонів триває, на 15-й хвилині Миронов у падінні переводить удар Міславського на кутовий. 
Був момент, коли форвард господарів Коломієць прорвався з м'ячем до карного майданчика. Йому опонували двоє захисників, ситуація цілком дозволяла відбирати знаряддя праці за правилами, однак оборонці не знайшли нічого кращого, як впустити непроханого гостя на газон. Знову виручив "колосків" їх кіпер. Він вгадав напрямок польоту м'яча, витягнувся у струнку і парирував пенальті. Олександр Міславський реабілітувався сімома хвилинами потому. Мала місце стрімка атака "Великої Багачки", і саме Сашко виявився останнім, хто торкнувся м'яча перед тим, як той перетнув заповітну межу. 
У "Колоса" в нападі в першому таймі не виходило нічого. Жодного загострення, жодного удару в площину воріт. У воротаря "Великої Багачки" були усі підстави занудьгувати. 
  Коли протягом перерви кобеляцький тренер дуже енергійно й емоційно давав настанови своїм підопічним, це, зізнаюсь, збуджувало в пам'яті фольклорну згадку про мертвого й припарку. Змушений визнати, помилявся. У другій половині матчу гості забігали швидше, а, головне, з більшою користю для справи. Здаватися вони аж ніяк не збиралися, за результат боролися із застосуванням усього арсеналу наявних засобів. Нерідко це мало вигляд надмірно жорсткої гри, у котрій більш атлетичні багачани, знову ж таки, почували себе впевненіше. Судді ж в полі доводилося неодноразово вгамовувати пристрасті. 
На 54-й хвилині гості завдали зі штрафного першого удару в бік чужий воріт. М'яч був запущений настільки потужно, що залишив не тільки межі поля, а й усієї спортивної арени. Затим команди протягом хвилини обмінялися цікавими епізодами. Спершу подача кутового Хижняком спричинила пожежу біля кобеляцьких воріт. Проте гості відбилися і організували швидку контру. Редчиц, пройшовши правим флангом, вирізав м'яч на партнерів, що проривалися до карного майданчика. Оплески зірвав Федоришин, зумівши у неймовірному стрибку перетнути круглому дорогу.
Активність "Колоса" зрештою завершилася узяттям воріт. Редчиц подав на Лупиноса, той головою приклався до м'яча і спрямував його у самісінький кут - 3:1.
  Якщо гості отримали в цю мить надію на порятунок гри, то вона була дуже швидко похована майстерними індивідуальними діями Коломійця. Він зумів спочатку прокинути круглого між двома захисниками, після чого і сам протиснувся поміж ними. Таким чином опинився віч-на-віч з воротарем і довів епізод до логічного завершення.
У час, що лишився до завершення, обидві команди ще мали нагоди змінити результат на свою користь. Частіше такі можливості створювали собі багачани. Найбільш колоритною видалася 88-а хвилина, упродовж якої все той же Коломієць двічі опинявся на ударній позиції. Першу його спробу взяла на себе перекладина, при виконанні другої на заваді став голкіпер "Колоса".
Анатолій КАРПОВ
 
Більше фото дивіться у фотоальбомі
Категорія: Наш спорт | Переглядів: 967 | Додав: vb | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Червень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Новини і факти

Посміхнись
anegdot.com.ua «Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі

Пошук

Свіжі новини
[23.03.2011]
Демотиватори на сайті (1)
[23.03.2011]
Багачка буде без футболу?! (22)
[22.03.2011]
Відбулися РМО вчителів-предметників (0)
[26.01.2011]
Інформаційний термінал у школі (0)
[26.01.2011]
Творчий звіт у Білоцеркывці (0)
[21.01.2011]
Обласний з'їзд тваринників (0)
[20.01.2011]
З Днем Соборності України!!! (0)

Цікаве
Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Longer than average and your can penis enlargement exercises last!


Dron&Artemon&Levis © 2024Використовуються технології uCoz