Субота, 27.04.2024, 00:07

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаМій профільВихід

Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
Наш спорт
Новини і статті Великобагачанщини
Шкільні новини
Інші
На сайті
"Розважальні новини"

Класні міні-ігри

Цікаві сайти


Наше опитування
Ви з Великої Багачки?
Всього відповідей: 109

Статистика

Онлайн всього 1
Гостів 1
Користувачів 0

Цікаві сайти
[10.01.2009]
Вконтаті (0)
[25.01.2010]
Приколи та анекдоти (0)
[10.01.2009]
Постери для робочого столу на vetton.ru (0)
[17.05.2009]
Сайт ультрас полтавської Ворскли (0)
[10.01.2009]
Газета "Полтавщина-спорт" (2)

Останні фото

Реклама

Головна » 2009 » Квітень » 20 » ФК «Велика Багачка»-«Гірник» Кременчук 2:0
15:29
ФК «Велика Багачка»-«Гірник» Кременчук 2:0
nullФК «Велика Багачка»-«Гірник» Кременчук 2:0(1:0)
«Велика Багачка»: Цибулько, Окриков, Безуглий, Гришанович, Федоришин, Хижняк, Міславський, Коломієць (Зіпунніков, 64), Зав’ялов (Дубницький, 79), Ященко (Баштовий, 79), Таран (Ротань, 59).
«Гірник»: Гринько, Федоров, Чефонов, Львов (Кравець, 46), Матяш (Чернишов, 46), Лапочкін (Алєксєєнко, 62), Ольшницький (Мирко, 54), Пономарьов, Мироненко (Смаков, 72), Балашов, Пилипчук (Матірний, 54).
Судді: Кулик, Юрченко, Гайдук (усі — Лубни)
Голи: Таран (16), Гришанович (75)
Попередження: Дубницький — Львов, Мироненко, Федоров, Матірний.
Гра юнаків перенесена.
Красногорівка. 500 глядачів.

Варіанти можуть бути різними, проте автор особисто вважає учасників звітного поєдинку фаворитами цьогорічної обласної першості. Для «Великої Багачки» це був поєдинок другого туру, «Гірник» узагалі стартував у чемпіонаті-2009, тож уся боротьба іще попереду, і командам є що доводити одне одному.
Матч розпочався із хвилини мовчання за Михайлом Кушнериком, одним із стовпів великобагачанського футболу, який пішов із життя 10 років тому. Футболісти та глядачі віддали належне цій неординарній особистоті, після чого перейшли до справи.
Як нерідко буває у зустрічах команд, що мають чималі амбіції, гра видалася дуже нерівною і нервовою. Окрім суб’єктивно-психологічних чинників, на гру впливали й природні явища. А саме: дуже сильний, інколи штормовий, боковий вітер. Він вплинув і на перебіг гри, і навіть на розташування гравців на полі. І футболістам, і м’ячеві рухатися проти вітру було вельми непросто. По суті, обидва голи відбулися не без опосередкованої участі стихії.
Перша чверть години, вона ж третина тайму виявилася біднуватою на події. Власне, першою подією став гол. Хоч і курйозний, зате ефектний. Віталій Таран виконував, скоріше за все, подачу в карний майданчик. Навішував метрів з 35. Підхоплений потоком повітря круглий продовжив свій рух на кілька метрів і приземлився точно у воротах «Гірника». Стан усіх очевидців, а надто кіпера гостей, можна зхарактеризувати, як охреніння від побаченого. Менше з тим, 1:0 на користь минулорічного чемпіона.
За кілька хвилин потому спробу аналогічного удару здійснив Безуглий. Теж непогано, тільки тепер Гринько вже був насторожі і небезпеку ліквідував. Далі аж до завершення першого тайму тривала в’язка позиційна боротьба з територіальною перевагою номінальних господарів та спробами контргри з боку «Гірника». Під визначення «напівмомент» підпадає тільки удар зльоту Коломійця у компенсований час. М’яч пролетів поруч зі стійкою.
У другому таймі обидві команди, схоже, адаптувалися до примх погоди, гра пішла жвавіше, подій побільшало. На перших же після перерви хвилинах ьФедоров поруч з власними воротами раптом подарував круглого Зав’ялову і той із дуже зручної позиції пробив вище. Затим мав місце період, коли ініціативою заволоділи гірники. Найактивнішим у їх складі був Пономарьов, котрий брав на себе нелегку місію розганяти командні атаки. Найчастіше наступальна діяльність кременчуцьких футболістів завершувалася ударами з різної дистанції В’ячеслава Матірного. Похвальне прагнення добитися успіху, якби ще при цьому форвард робив поправку на вітер. За великим рахунком, жодний постріл не був близьким до мети.
Другий гол теж ніяк не назвеш логічним. Мала місце спроба Андрія Зіпуннікова прорватися крізь Захист супртивника. Його зупинили, а м’яч трохи погулявши, опинився у Гришановича. Той ударив у бік воріт, як здалося, просто вдарив, без акценту, виключно з бажанням якось завершити ігровий епізод. Ні в кого не було сумніві, що воротар «Гірника» легко впорається з ударом. Однак підступний снаряд якось примудрився ковзнути повз нього у ворота. 2:0!
Складається враження, що після другого гола гості розпрощалися з прагненнями врятувати матч і просто догравали. Великобагачанці мали пару нагод (Ротань, Ященко) довести рахунок до великого, однак скористатися ними належним чином не змогли. Зрештою, саме перевагу господарів у два м’ячі і зафіксував фінальний свисток арбітра.
Анатолій КАРПОВ
Категорія: Наш спорт | Переглядів: 919 | Додав: vb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Квітень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930

Новини і факти

Посміхнись
anegdot.com.ua «Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі

Пошук

Свіжі новини
[23.03.2011]
Демотиватори на сайті (1)
[23.03.2011]
Багачка буде без футболу?! (22)
[22.03.2011]
Відбулися РМО вчителів-предметників (0)
[26.01.2011]
Інформаційний термінал у школі (0)
[26.01.2011]
Творчий звіт у Білоцеркывці (0)
[21.01.2011]
Обласний з'їзд тваринників (0)
[20.01.2011]
З Днем Соборності України!!! (0)

Цікаве
Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Longer than average and your can penis enlargement exercises last!


Dron&Artemon&Levis © 2024Використовуються технології uCoz