Середа, 24.04.2024, 04:12

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаМій профільВихід

Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
Наш спорт
Новини і статті Великобагачанщини
Шкільні новини
Інші
На сайті
"Розважальні новини"

Класні міні-ігри

Цікаві сайти


Наше опитування
Більше всього на світі я люблю...
Всього відповідей: 122

Статистика

Онлайн всього 1
Гостів 1
Користувачів 0

Цікаві сайти
[17.05.2009]
Сайт ультрас полтавської "Ворскли" (0)
[17.05.2009]
Міні-ігри від Алавар (1)
[27.12.2010]
Футбольні блоги (1)
[08.03.2009]
Вікіпедія (0)
[28.08.2009]
Енциклопедія міфології (0)

Останні фото

Реклама

Головна » 2008 » Жовтень » 10 » Велика Багачка - Колос Д - 4:0
14:25
Велика Багачка - Колос Д - 4:0

Міславський 19, Зав'ялов 43, Баштовий 57, Таран 80.

Велика Багачка: В. Цибулько (Каплуновський, 89), Окриков, Безуглий (О. Цибулько, 80), Таран, Хижняк (Свірідов, 80), Федоришин, Ященко (Баштовий, 34), Міславський (Дубницький, 72), Калюжний, Зав'ялов (Коломієць, 63), Миколаєнко (Зіпунніков, 54).

Колос: Ночовний, Остапець, Кравець, Пилипчук, Ромась (Білошицький, 63), Онуфрієнко, Скляр, Лапочкін, Ткаченко, Коннов, Кравченко.

Судді: Павлюченко, Коломієць, Тулін (усі - Полтава).

Попередження: Міславський - Скляр, Лапочкін, Кравченко.

5 жовтня. Велика Багачка. Стадіон "Колос". 700 глядачів.

Юнаки - 6:1.

 

Ще місяців зо три тому саме ця пара команд вважалася головними фаворитами у чемпіонській гонці-2008. А матч між ними, відповідно, хітом сезону. Що з тої пори змінилося у дмитрівський команді, мені наразі невідомо, але щось таки сталося… Останні результати в чемпіонаті, півфінал Кубка з "Великою Багачкою", що нагадував спілкування Тузика з грілкою. І звітний поєдинок, котрий продовжив невтішну для "Колоса" статистику.

Описуваний матч розпочався з розвідки, яка тривала хвилин з 15 і в ході якої команди більше приглядалися до воріт та одна до одної, ніж вдавалися до активних дій. Щоправда, вже в дебюті Костянтин Хижняк двічі поспіль робив спробу закинути зі штрафного кіперу за комірець, проте це більше мало вигляд пристрілки. А вже перша загроза дмитрівським воротам була успішно реалізована. Миколаєнко протягнув круглого через хитросплетіння ніг і відпасував Міславському, який і розпорядився ним найкращим чином. Вже через кілька хвилин ситуація повторилося майже один до одного. Тільки у ролі "локомотива" цього разу виступив Безуглий. Справився він з цим чудово, однак замість завершального удару вирішив пасувати, і відпасував … голкіперу.

А що "Колос"? Хай вже вибачають його гравці, але запам'ятався він у ці хвилини перш за все недбалістю у відборі. Давати швидшому за тебе супернику вільно приймати м'яч - до добра таке не доводить. І не довело… Розчарував і напад. Мабуть, у нинішньому сезоні ніхто не напрягав багачанський захист дужче, ніж пара Коннов - Кравченко у матчі першого кола. Цього разу Коннов запам'ятався ефектним, хоч і неточним ударом у падінні наприкінці першого тайму, його партнер - заробленим на рівному місці попередженням.

Цілий каскад цікавостей стався біля гостьових воріт в межах 42-43 хвилин. Спершу багачани увійшли в чужий карний майданчик великою групою, мали купу шансів, але перемудрили. Втративши таку можливість, вже через мить господарі створили гол з нічого. Точніше, створив один гравець, Сергій Зав'ялов. Варто було Василеві Ночовному залишити без нагляду ворота (він робив це протягом гри неодноразово, покараний був тільки раз, зате дуже показово), як цей факт був помічений. Чудовий дальній удар приземлився точнісінько у беззахисній лівій "дев'ятці". Зав'ялов міг претендувати на рекорд, коли протягом тієї ж 43-ї хвилини встиг відзначитися ще раз. Не пощастило: лайнсмен побачив офсайд.

Після перерви перевага "Великої Багачки" стала ще помітнішою. Тим паче, створивши запас міцності у два м'ячі, господарі могли грати вільно й розкуто. Третій гол став наслідком соло Зіпуннікова на лівому фланзі ледь не від лінії до лінії. Трьох суперників, вищих і кремезніших за себе, Андрій пройшов, мов і не помітив, після чого видав філігранну передачу. Баштовий добивав уже фактично впритул.

"Багачка" вдалася до численних замін, на поле виходили усі, хто був у заявці, і новоприбулі старалися зробити свій внесок. Проривався до воріт Коломієць - цього разу Остапець діє безпомилково, ліквідовуючи загрозу в підкаті. Відмінно поборовся Федоришин, видав пас на Коломійця, той вдарив з чудової позиції вище.

У гостей свіжішим за інших виглядав Білошицький. Продемонстрував дриблінг, змушуючи суперників фолити. Щоправда, далеченько від воріт. Потім в нього у звичній манері в'їхав Цибулько-старший і бажання фінтити десь поділося.

А ось і гол. Кіпер та кілька захисників "Колоса" влаштували якусь незрозумілу возню з м'ячем, у гурт вломився Таран і зумів запхати круглого за фатальну межу. Підсумкові 4:0, як закономірний підсумок ледь не тотальної переваги однієї команди над іншою. Рахунок, як-то кажуть, по грі.

Анатолій КАРПОВ
 
Категорія: Наш спорт | Переглядів: 1290 | Додав: vb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Новини і факти

Посміхнись
anegdot.com.ua «Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі

Пошук

Свіжі новини
[23.03.2011]
Демотиватори на сайті (1)
[23.03.2011]
Багачка буде без футболу?! (22)
[22.03.2011]
Відбулися РМО вчителів-предметників (0)
[26.01.2011]
Інформаційний термінал у школі (0)
[26.01.2011]
Творчий звіт у Білоцеркывці (0)
[21.01.2011]
Обласний з'їзд тваринників (0)
[20.01.2011]
З Днем Соборності України!!! (0)

Цікаве
Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Longer than average and your can penis enlargement exercises last!


Dron&Artemon&Levis © 2024Використовуються технології uCoz