Субота, 20.04.2024, 09:06

Вітаю Вас Гість | RSS

ГоловнаМій профільВихід

Меню сайту

Форма входу

Категорії розділу
Наш спорт
Новини і статті Великобагачанщини
Шкільні новини
Інші
На сайті
"Розважальні новини"

Класні міні-ігри

Цікаві сайти


Наше опитування
Ви з Великої Багачки?
Всього відповідей: 109

Статистика

Онлайн всього 1
Гостів 1
Користувачів 0

Цікаві сайти
[21.02.2009]
Сайт газети прогресивної молоді (1)
[07.04.2009]
Великобагачанська районна державна адміністрація (0)
[12.10.2008]
Погода у Великій Багачці на 15 днів (0)
[17.05.2009]
Міні-ігри від Алавар (1)
[27.12.2010]
Чутівська ЗОШ (0)

Останні фото

Реклама

Головна » 2008 » Жовтень » 6 » Пирятин - Велика Багачка - 2:4
20:23
Пирятин - Велика Багачка - 2:4
Букша 19, Кирпиченко 76 -
Федоришин 21-пен., Коломієць 29, Ященко 77, Безуглий 80.
Пирятин: І. Бих, С. Бих, Ярмоленко, Бриленко (Іродовський, 64), Проскурня, Острянський (Федан, 81), Курочка, Кирпиченко, Букша, Леонов, Дудка.
Велика Багачка: В. Цибулько, Окриков, Безуглий, Розка, Таран (О. Цибулько, 87), Федоришин, Хижняк (Свірідов, 88), Калюжний, Ященко, Коломієць (Баштовий, 79), Миколаєнко (Зіпунніков, 46).
Судді: Павлюченко, Бортник (обидва - Лубни), Терновий (Лохвиця).
Пирятин, стадіон "Ювілейний", 200 глядачів.
Юнаки - 1:6
 
Пирятинський поєдинок видався багатим на події: були й дальні удари, й пенальті, й бал у залік неіснуючого призу "Воля до перемоги". Не нудьгували ні на полі, ні навколо нього. Але - про все по порядку, себто за хронологією.
"Велика Багачка", попри гостьовий статус, зі стартових хвилин зробила спробу узяти, як-то кажуть, бика за роги. Причому, не без успіху. Вже на 3-й хвилині Коломієць виводить дальнім діагональним пасом Миколаєнка на побачення з голкіпером суперника. Удар вийшов не надто сильним і Бих (той, що Ігор) без проблем упорався із ним. Згодом Хижняк зліва прострілює через карний майданчик "Пирятина". Передача не знаходить адресата, а аналогічний пас того ж відправника потрапляє у голову Ященка, а від неї - у сітку воріт господарів. Лайнсмен сигналізує про офсайд, головний, витримавши драматичну паузу, із ним погоджується. І все лишається 0:0.
Стримавши стартовий тиск лідера, пирятинці переходять до власних конструктивних дій. Розпочав їх височезною свічкою Дудка. Кіпер багачан першим за усіх дочекався круглого з небес. У відповідь заряджає "гармату" Розка - поряд зі штангою, із посвистом. Опісля того у бік пирятинських воріт мали місце бути кілька гострих навісів. Оборона виявила певні елементи паніки, але впоралася.
Затим настала черга першого з "маленьких чудес", котрих, як неважко порахувати, разом було рівно шість. Андрій Букша обіграв у центрі поля двох багачан і, скориставшись бездіяльністю інших, запустив чудовий "парашут". Приземлення відбулося точно у лівій від голкіпера господарів "дев'ятці". З почином!
Певна нелогічність розвитку подій була виправлена зовсім швидко, коли у пирятинські ворота був призначений пенальті. Цьогоріч багачани змарнували не один 11-метровий і доводилося час від часу нарікати на відсутність у команді класного пенальтиста. Не зурочити б, проте, начебто, з'явився. Микола Федоришин упорався із завданням холоднокровно, сильно і точно пробивши вліво низом.
Невдовзі потому вивести гостей вперед міг їх граючий тренер Калюжний: з його ударом головою справився воротар "Пирятина". Господарі ж, тим часом, повіривши в успішність далекобійної артилерії, стріляють знову й знову. Зі штрафного запускає ще один "парашют" Курочка - мимо. Наступний штрафний виконує вже сам автор голу. До воріт не менш як 40 метрів. Цибулько не без труднощів перекидає снаряд через перекладину. У відповідь багачани розгортають швидку багатоходівку, на вістрі якої в потрібну мить опиняється Коломієць. 1:2.
Коли на 33-й хвилині Сергій Бих зніс Коломійця, що мчав до воріт, авторові здалося, що він бачить "фол останньої надії". Рефері був не таким "кровожерливим" і обмежився простим штрафним. Решту часу до свистка на перерву футболісти обох команд заповнити "паузою". Вирішили, очевидно, що досить подій і хвилювань для однієї, окремо узятої 45-хвилинки. Вартий уваги хіба що епізод з численними зіткненнями і єдиноборствами на лінії карного багачан. Усі учасники того моменту, незважаючи на колір футболок, дружно апелювали до арбітра. Той розсудив - штрафний у бік "Пирятина".
У другому таймі господарі, пам'ятаючи про потребу рятувати гру, пішли уперед. І тут "Велика Багачка" продемонструвала, що одну з її задавнених проблем, здається, вирішено. Команда навчилася грати "другим номером". Віддавши суперникам простір поля, гості створили набагато більше небезпечних моментів. Але про це потім, а відновилася гра із штрафного у виконанні Букші. Усі чекали чогось незвичайного, проте цього разу вийшло геть просто і без вигадки. Набагато гостріше було згодом, коли Курочка втік від Тарана і вивалився просто на кіпера. Цибулько вчасно вийшов з воріт, зменшив своїми чималими габаритами кут обстрілу майже до нульового і прийняв удар на себе.
Віталій Таран, співучасник попереднього епізоду, у другому колі, схоже, остаточно перекваліфікувався з чистого захисника у вінгера. Більше того, йому сподобалося бити штрафні з правого флангу. Із "Зорею" два тури тому це спрацювало просто чудово, тут же він домігся лише кутового.
На протилежному фланзі неабияку активність розвинув багачанський тренер. Двічі він дуже смачно прикладався до снаряда. Наслідки такі: у першому випадку голкіпер парирував удар, не надто зграбно, але додати було нікому; в іншому - жалібно задзвеніла штанга.
Досить цікаво було спостерігати за проявами традиційної пирятинської хвороби: невмінням за правилами вкинути м'яч з аута. Не найскладніший елемент футбольної техніки, проте брак був присутній і в матчі дублерів, і в основній зустрічі. Двічі арбітр передоручав вкидання супернику, ще кілька разів прощав господарів.
Після досить-таки тривалої паузи, пов'язаної з наданням допомоги Бриленкові (захисника "Пирятина" невдовзі замінили) на полі знову стало гаряче. Після подачі кутового воротар господарів знімає круглого з голови Коломійця. Зіпунніков намагається вдарити по м'ячу, який зрадницькми втікає з ноги - вище. Все це відбувалося у пристойному темпі, і тим, хто не бачив гри, залишається повірити на слово: майже щохвилини на полі щось траплялося.
76-та хвилина: м'яч зі штрафного потрапляє в карний майданчик "Великої Багачки". Першим на ньому опиняється Кирпиченко, і гол записують на нього. Проте, він мав би, по справедливості, поділитися лаврами з Цибульком. Бо гравець "Пирятина" тільки доставив снаряд до чужого голкіпера, а перетнути йому лінію воріт допоміг саме Володимир.
І цього разу нічия протрималася зовсім недовго. Зіпунніков обкрадає Ярмоленка (захисник "Пирятина" дуже нерозсудливо обрав собі опонента для змагань з вправності у дриблінгу) і віддає на Ященка. Того ніхто не тримає, він наближається до воріт, прицілюється і б'є в кут. 2:3, "Велика Багачка" знову попереду.
Четвертий гол гостей нагадав легендарне cick and rush, себто "бий і біжи". Ні, чесне слово, спливла у пам'яті збірна Англії зразка чемпіонату світу-90. Діагональ Калюжного, скидка головою з кута карного Зіпуннікова, і Безуглий, головою ж, спрямовує м'яч поряд зі штангою.
Тут господарі мабуть-таки відчули, що відігратися їм не судилося. Остання десятихвилинка сплила досить спокійно. Навіть у Букші нарешті збився приціл, бо останню спробу з вигідної позиції він послав набагато вище воріт. Гостьова перемога " Багачки", а сам чемпіонат виходить на фінішну пряму. Чекаємо розв'язки.
Анатолій КАРПОВ

http://www.fcvorskla.com.ua

Категорія: Наш спорт | Переглядів: 1395 | Додав: vb | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Календар
«  Жовтень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Новини і факти

Посміхнись
anegdot.com.ua «Анекдоти з України» - Нові та найкращі анекдоти української мережі

Пошук

Свіжі новини
[23.03.2011]
Демотиватори на сайті (1)
[23.03.2011]
Багачка буде без футболу?! (22)
[22.03.2011]
Відбулися РМО вчителів-предметників (0)
[26.01.2011]
Інформаційний термінал у школі (0)
[26.01.2011]
Творчий звіт у Білоцеркывці (0)
[21.01.2011]
Обласний з'їзд тваринників (0)
[20.01.2011]
З Днем Соборності України!!! (0)

Цікаве
Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Expect permanent results. male enhancement pills The only methods!;County Clerk of Court county clerk of the court Records select county by state.;Number. This is an incredibly reverse phone lookup useful service, which enables the. Used as a means of penis penis enlargement enlargement thousands.;Which reverse lookup you are researching into the online. Longer than average and your can penis enlargement exercises last!


Dron&Artemon&Levis © 2024Використовуються технології uCoz